ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε κατοικία - Στην 'μάχη' κατάσβεσης γείτονες και κοινοτάρχης

ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε κατοικία - Στην 'μάχη' κατάσβεσης γείτονες και κοινοτάρχης

Πυρκαγιά ξέσπασε σε κατοικία στο χωριό Αρμίνου στην Πάφο, την Κυριακή (9/6).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 14:44 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο κατοικία στο χωριό Αρμίνου στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15:22.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από κάλαθο στο μπάνιο της οικίας και επεκτάθηκε μέσω της οροφής (καλάμια και ξύλα) στην κουζίνα η οποία επίσης επηρεάστηκε από τους καπνούς και τα θερμά αέρια.

Από την πυρκαγιά το δωμάτιο του μπάνιου υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Για την κατάσβεση χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα και αναπνευστικές συσκευές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βοήθησαν κάτοικοι του χωριού και ο κοινοτάρχης με κινητή μονάδα πυρόσβεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE