Μεγάλο παιχνίδι αύριο στο Τσίρειο

Μεγάλο παιχνίδι αύριο στο Τσίρειο

Aνακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Αρη με την οποία καλούν τους φίλους της ελαφράς ταξιαρχίας να δώσουν έντονο το παρών τους στον αυριανό αγώνα με την Πάφο στο Τσίρειο Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αύριο, Παρασκευή (13/03), η ώρα 15:30, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Πάφο FC στο Τσίρειο Στάδιο.

Όλοι στο γήπεδο για το δύσκολο εντός έδρας αγώνα. Η παρουσία όλων είναι σημαντική για να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Είναι το τελευταίο χαρτί για τον ΑΡΗ μας. Μοναδικός στόχος η νίκη και το τρίποντο. Πάθος, φωνή και στήριξη στην κάθε δύσκολη στιγμή.

Δώσε και ΕΣΥ το παρών σου!!

|| -=- ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ -=- ||

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.