ΕΛΛΑΔΑ: «Θα μετρήσω μέχρι το τρία και...» - Δάσκαλος κλείδωσε μαθητή στην τάξη και έφυγε

ΕΛΛΑΔΑ: «Θα μετρήσω μέχρι το τρία και...» - Δάσκαλος κλείδωσε μαθητή στην τάξη και έφυγε

Τους προειδοποίησε ότι πρέπει να προλάβουν να βγουν εκτός της αίθουσας. Εν τέλει κλείδωσε 9χρονο μέσα στην αίθουσα και έφυγε. 

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε σχολείο της Ρόδου, όπου σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα, την περασμένη Παρασκευή (7/6), δάσκαλος κλείδωσε 9χρονο μαθητή εντός της αίθουσας και έφυγε.

Όπως ανέφεραν γονείς οι οποίοι προέβησαν σε καταγγελία εναντίον του δασκάλου, ο δεύτερος φέρεται να είπε στα παιδιά όταν είχε χτυπήσει το κουδούνι ότι «θα μετρήσω μέχρι το τρία και όποιος δεν έχει βγει έξω θα τον κλειδώσω μέσα».

Ο εν λόγω 9χρονος φαίνεται να μην είχε προλάβει να βγει εκτός της τάξης με αποτέλεσμα ο δάσκαλός του να τον κλειδώσει και να φύγει.
Ο μαθητής έγινε αντιληπτός, 20 λεπτά αργότερα, από άλλη δασκάλα Γερμανικών, η οποία άκουσε τις φωνές του και έτρεξε προς την αίθουσα για να δει τι συμβαίνει.

Ο εν λόγω δάσκαλος, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα αφού του ασκήθηκε δίωξη, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν είχε αντιληφθεί πως το παιδί είχε μείνει στην αίθουσα κι ότι παρέμεινε μόνο για ελάχιστα λεπτά κλειδωμένο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο -  Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Η ανάρτηση του ΠτΔ για τον ρυθμό ανάπτυξης στην Κύπρο - Διπλάσιος από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στα θετικά προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την πορεία της κυπριακής οικονομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE