ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η μπύρα ΚΕΟ σας προσκαλεί σε ένα… ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ

Η μπύρα ΚΕΟ σας προσκαλεί σε ένα… ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ

Το φετινό καλοκαίρι, η μπύρα ΚΕΟ παρουσιάζει την παράσταση ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ του Ντόναλντ Μάργκιουλις.

Μια κωμωδία βραβευμένη με βραβείο Πούλιτζερ, σε σκηνοθεσία του σπουδαίου ηθοποιού και σκηνοθέτη Γρηγόρη Βαλτινού, με ένα λαμπερό και δημοφιλές καστ. Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης: Εβελίνα Παπούλια, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λευτέρης Ζαμπετάκης.

Το ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ είναι ένα εξαιρετικό, σύγχρονο έργο, αστείο και ταυτόχρονα «σκοτεινό», με πολύ γέλιο και μεγάλη συγκίνηση. Δυο ζευγάρια, τέσσερις άνθρωποι προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι. Ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα…

Η σκηνογραφική επιμέλεια και τα κοστούμια είναι του βραβευμένου Λάκη Γενεθλή και οι φωτισμοί του Aleksandar Jotovic. Βοηθός σκηνοθέτη η Ελένη Τσιμπρικίδου. Σε όλη την Κύπρο, από τις 2 μέχρι τις 9 Ιουλίου 2019.

Η μπύρα ΚΕΟ ως μέγας χορηγός, κληρώνει μέσω των σελίδων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσκλήσεις για τις παραστάσεις. Εισιτήρια από το tickethour.com.cy και όλα τα ACS COURIER. Πληροφορίες στο τηλ. 22472472. Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθεί για τις «Αλκυονίδες».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top