ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατήγγειλε ότι του έβγαλαν τα ρούχα και τον βιντεογραφούσαν απειλώντας να το δημοσιεύσουν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατήγγειλε ότι του έβγαλαν τα ρούχα και τον βιντεογραφούσαν απειλώντας να το δημοσιεύσουν

Οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου οι τέσσερεις που συνελήφθησαν την Κυριακή (9/6), για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας, στη Λευκωσία. 

Της Γεωργίας Παππούτα

Οι συλληφθέντες είναι δύο 28χρονοι άνδρες, ένας 24χρονος και μία γυναίκα, ηλικίας 38 χρόνων.

Θυμίζουμε ότι η καταγγελία για την υπόθεση, έγινε την Κυριακή (9/6) το απόγευμα από 27χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο παραπονούμενος, γύρω στις 9π.μ. της ίδιας ημέρας, είχε μεταβεί σε διαμέρισμα 38χρονης, στη Λευκωσία, την οποία είχε γνωρίσει μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. 

Ενώ βρισκόταν στο εν λόγω διαμέρισμα, εισήλθαν σε αυτό δύο άγνωστοι του άνδρες, οι οποίοι με την απειλή πιστολιού, φέρονται να του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €2,000, το κινητό του τηλέφωνο και δύο χρυσά δακτυλίδια. 

Σύμφωνα με όσα νεότερα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η 38χρονη παρέλαβε με το όχημά της τον 27χρονο ο οποίος ήρθε από την Λεμεσό, όπου διαμένει και τον πήρε στο διαμέρισμά της. Όταν οι δύο άντρες εισήλθαν σε αυτό, ζήτησαν από την κοπέλα να πάει στην κουζίνα και έκλεισαν την πόρτα.

Οι δύο ύποπτοι, φέρονται να ζήτησαν από τον ύποπτο να βγάλει τα ρούχα του απειλώντας τον με πιστόλι και τον έβγαζαν βίντεο, λέγοντας του πως αν πει κάτι στην Αστυνομία, θα το δημοσιεύσουν στο Facebook. Ο 27χρονος είχε στην κατοχή του 2.000 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο και δύο χρυσά δακτυλίδια τα οποία, ισχυρίζεται ότι οι ύποπτοι του έκλεψαν.

Ο 27χρονος όταν έφυγε από το διαμέρισμα πήγε στο ΤΑΕ Λευκωσίας και κατήγγειλε την υπόθεση, ενώ οδήγησε αστυνομικούς στην οδό. Εκεί είδε δύο άτομα που κινούνταν πεζά και υπέδειξε τον έναν ως το πρόσωπο που εισήλθε στο διαμέρισμα νωρίτερα.

Στην κατοχή του ατόμου που υπέδειξε ο 27χρονος, εντοπίστηκε το κινητό του τηλέφωνο που του έκλεψαν, παρά το γεγονός ότι ο ύποπτος ισχυρίστηκε πως ήταν της γυναίκας του. Το άλλο πρόσωπο που περπατούσε μαζί του όταν τον υπέδειξε ο 27χρονος, ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε δεσμό με την 38χρονη και συνελήφθη.

Ο πρώτος ύποπτος, ισχυρίστηκε ότι ο 27χρονος παρενοχλούσε την σύζυγό του από μέσω κοινωνικής δικτύωσης και γι’ αυτό ζήτησε από την 38χρονη να του κάνει αίτημα φιλίας με σκοπό να τον προσεγγίσει.

Στην κατάθεσή του παραδέχθηκε ότι εισήλθαν στο διαμέρισμα και ανέφερε ότι κτύπησε τον 27χρονο και του πήρε το κινητό του τηλέφωνο, λέγοντας του ότι αυτό ανήκει στην γυναίκα του.  Αρνήθηκε όμως ότι έκλεψαν οτιδήποτε άλλο και ότι είχαν πιστόλι.

Η 38χρονη εντοπίστηκε στον χώρο εργασίας της και συνελήφθη. Ανακρινόμενη, ανάφερε ότι όταν συναντήθηκε με τον 27χρονο, αυτός της χάρισε ένα χρυσό δακτυλίδι και της ζητούσε επίμονα να έρθουν σε σεξουαλική επαφή, ενώ αυτή δεν ήθελε.

Ο άλλος ύποπτος που συνελήφθη, ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει την 38χρονη και τον παραπονούμενο, ωστόσο γνωρίζει τον πρώτο ύποπτο. Τον άλλο συλληφθέντα, τον είδε μερικές φορές και ήξερε ότι είναι φίλος με τον πρώτο ύποπτο. Σημειώνεται ότι αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση.  

H Αστυνομία αιτήθηκε 8ημερη προσωποκράτησή τους, την οποία ενέκρινε το δικαστήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top