ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Μπρατισλάβα

Πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Μπρατισλάβα

Θερμή υποδοχή στο Αεροδρόμιο της Μπρατισλάβας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019, η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Μπρατισλάβα. Το αεροσκάφος της Cyprus Airways, τύπου Airbus A319, απογειώθηκε στις 06:00 το πρωί από τη Λάρνακα, και προσγειώθηκε γύρω στις 08:00 στη Μπρατισλάβα. Το αεροδρόμιο της Μπρατισλάβας, καλωσόρισε το αεροσκάφος της Cyprus Airways με την εθιμοτυπική υδάτινη αψίδα και κόψιμο της κορδέλας. Στους επιβάτες της πρώτης πτήσης από Μρατισλάβα προς Λάρνακα δόθηκαν αναμνηστικά δωράκια και κεραστικά.
Η Cyprus Airways, θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Μπρατισλάβα δύο φορές τη βδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο. Η εταιρεία θα ξεκινήσει πτήσεις την Τρίτη 11 Ιουνίου σε ακόμη ένα προορισμό στη Σλοβακία, το Κόσιτσε. Η πτήση προς Κόσιτσε θα πραγματοποιείτε κάθε Τρίτη.

Σλοβακία – Πρόγραμμά Πτήσεων Καλοκαίρι 2019

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways στο +357 24000053 ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top