Συντετριμμένος ο Κασέκε: «Με έκανε να νιώθω σπίτι μου στην Ομόνοια – Τζέντλεμαν»

Συντετριμμένος ο Κασέκε: «Με έκανε να νιώθω σπίτι μου στην Ομόνοια – Τζέντλεμαν»

Ο Νόελ Κασέκε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στον θάνατο του φροντιστή της Ομόνοιας, Ανδρέα Κηπέρα.

«Είναι με μια βαριά καρδιά λέω Rest In Peace Ανδρέας Κιέραρας .. Ένας αληθινός κύριος, πατέρας, ταπεινός που πάνω απ ‘όλα αγάπησε την Ομόνοια με όλη του την καρδιά… Με έκανε να νιώθω σπίτι μου από την πρώτη μέρα που ήμουν στην Ομόνοια. Ο Παντοδύναμος να δώσει δύναμη στην οικογένεια… Για πάντα στην καρδιά μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.