ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Δημόσιος κίνδυνος - Έκανε τον… Σούμαχερ υπό την επήρεια αλκοόλ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Δημόσιος κίνδυνος - Έκανε τον… Σούμαχερ υπό την επήρεια αλκοόλ

Και πιωμένος και διατεθειμένος να κάνει κούρσες ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο…

Ο λόγος για οδηγό οχήματος που ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τις 19:00 (10/06) να οδηγεί ιδιαίτερα επικίνδυνα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος του Κόρνου.

Όταν ανακόπηκε για έλεγχο, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με την αρχική ένδειξη να είναι στα 63 μιλιγκράμ, ενώ η ταχύτητά του υπερέβαινε τα 160 χλμ ανά ώρα (163 χλμ).

Τα μέλη της δύναμης προέβησαν στις δέουσες ενέργειες, με τον οδηγό και το όχημά του να οδηγούνται στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE