ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Η υπόσχεση του Πρόεδρου στον μικρό Λουκά γίνεται πράξη -Φυλάκιση ή/και πρόστιμο μέχρι 1.285 ευρώ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Η υπόσχεση του Πρόεδρου στον μικρό Λουκά γίνεται πράξη -Φυλάκιση ή/και πρόστιμο μέχρι 1.285 ευρώ

Η υπόσχεση του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, στον μικρό Λουκά, έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, , μπαίνει σε φάση υλοποίησης…

Λίγο μετά την επίσκεψή του στο δημόσιο νοσηλευτήριο για αυτοψία της εφαρμογής του ΓεΣΥ, ο Νίκος Αναστασιάδης είχε μια θερμή συνομιλία με τον μικρό Λουκά που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Λουκάς, τα λόγια του οποίου άγγιξαν τη ψυχή όλων, ζήτησε από τον Πρόεδρο όπως μεριμνήσει ώστε να γίνονται σεβαστοί οι χώροι στάθμευσης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.

Όπως πληροφορούμαστε εντός της ημέρας δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες προκειμένου η Αστυνομία να διεξάγει από τη Δευτέρα (10/06) μέχρι και την Παρασκευή (14/06) οργανωμένη εκστρατεία με στόχο την πάταξη του φαινομένου της στάθμευσης σε χώρους ΑμΕΑ.

Ταυτόχρονα δόθηκαν γενικότερα οδηγίες ούτως ώστε να γίνει διαρκής εκστρατεία ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διακίνηση ατόμων με αναπηρίες στο οδικό δίκτυο.

Βάσει των εσωτερικών οδηγιών που δόθηκαν, η Αστυνομία αναμένεται να είναι αμείλικτη με τους παρανομούντες.

Να σημειωθεί ότι βάσει του σχετικού νόμου, άτομο που σταθμεύει παράνομα το όχημά του σε χώρο στάθμευσης που προορίζεται για άτομα με αναπηρίες, διαπράττει αδίκημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους και πρόστιμο μέχρι 1.285 ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=kdQpB_Lnvtk

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE