Ο Γάλλος γκαρντ βγήκε στη σύνταξη και η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της πατρίδας του «L’Équipe» αφιέρωσε το λογότυπο και το πρωτοσέλιδό της στον μεγάλο Πάρκερ.
Η Équipe άλλαξε το λογότυπο της! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η «Équipe» άλλαξε το λογότυπο της για τον Τόνι Πάρκερ κι αφιερώνει το αυριανό πρωτοσέλιδο στον κορυφαίο Γάλλο NBAer που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.
Ο Πάρκερ έγραψε τους τίτλους τέλους σε μια τεράστια καριέρα, αποχωρώντας από το ΝΒΑ έπειτα από 18 χρόνια κι αφού κατέκτησε τέσσερα δαχτυλίδια με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυπριακό: Έτοιμος για συμφωνία στα σημεία διέλευσης ο ΠτΔ - Παρουσιάστηκαν και χάρτες στην Ολομέλεια
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 18 Ιουλίου - Πείτε τους «χρόνια πολλά»
Έβαλαν βόμβα σε όχημα ηλικιωμένου έξω από την οικία του - Εκτεταμένες ζημιές
Βροχές στο... καλοκαιρινό μενού του καιρού - Πού μπορεί να ξεσπάσει και καταιγίδα
Συγκλονίζει μητέρα παιδιού με τετραπληγία: Το Κράτος ζητά πίσω 112.000€ ενώ της έχει δεσμευμένη 30 χρόνια την περιουσία - «Μας σκοτώνουν»
Φέρρυ από Λίβανο: Δεδομένο το ενδιαφέρον από επενδυτές – Η λύση των «εμποδίων» θα καθορίσει την ημερομηνία έναρξης του δρομολογίου