Ο Μπεργκ, ο παλαίμαχος – «κλειδί» και το «μπράβο» του Πετρόπουλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Μπεργκ, ο παλαίμαχος – «κλειδί» και το «μπράβο» του Πετρόπουλου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Αντώνης Ρίκκα είναι ο άνθρωπος «κλειδί» στο deal με τον Νορβηγό τεχνικό Χένινγκ Μπεργκ.

O Νορβηγός Χένινγκ Μπεργκ είναι ο νέος προπονητής στην Ομόνοια.

Ο νέος κόουτς της κυπριακής ομάδας ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (10/6) και στη συνέχεια πέταξε για την πατρίδα του ώστε να πάρει τα πράγματά του και να επιστρέψει την Τετάρτη (12/6) στο νησί της Αφροδίτης όπου και θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Ο άνθρωπος που πήγε τον Μπεργκ στην Κύπρο είναι ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Αντώνης Ρίκκα ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό καριέρα μάνατζερ.

Μάλιστα, ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Ενωση Αντώνης Πετρόπουλος δεν έκρυψε τη χαρά του με την επιτυχία του φίλου του γράφοντας στο Instagram:

«Πάντα επιτυχίες και καλές δουλειές φίλε μου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Η Κυπριακή Δημοκρατία στηρίζει την ενισχυμένη προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ, επενδύει στο αυξημένο ενδιαφέρον της ΕΕ και θεωρεί σημαντικό τον διορισμό του ειδικού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, δήλωσε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, σημειώνοντας παράλληλα ότι το υφιστάμενο διπλωματικό παράθυρο πρέπει να αξιοποιηθεί με ενότητα, σοβαρότητα και εθνική αυτοπεποίθηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE