Πάλι καλά που είχε Ιγκουαίν

Πάλι καλά που είχε Ιγκουαίν

Μπορεί να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο η Νάπολι επιβλήθηκε 3-1 της Ντιναμό Μόσχας με χατ-τρικ του Ιγκουαΐν.

Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στα προημιτελικά του Europa League έκανε η Νάπολι η οποία επικράτησε 3-1 της Ντιναμό Μόσχας στο «Σαν Πάολο» και πλέον χρειάζεται μία κανονική εμφάνιση στη ρεβάνς.

Οι Ρώσοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με γκολ του Κουράνι. Η απάντηση ήταν γρήγορη με τον Ιγκουαΐν να ισοφαρίζει στο 25’. Στο 31’ με πέναλτι έκανε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 46’ όταν αποβλήθηκε ο Ζομπνίν. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Νάπολι και έφτασε στο 3-1 με εκπληκτικό τέρμα του Ιγκουαΐν στο 55’.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.