Αναλύουν τα δεδομένα στην προεργασία για Κατελάρη και Τουρέ

Αναλύουν τα δεδομένα στην προεργασία για Κατελάρη και Τουρέ

Δεν αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού τις αμέσως επόμενες μέρες. Σύμφωνα με την «Πράσινη», προς τα τέλη της εβδομάδας, με την επιστροφή του Γιώργου Δώνη στην Αθήνα από τις διακοπές του, θα γίνει μια συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Οι δύο άνδρες θα θέσουν επί τάπητος τις περιπτώσεις που υπάρχουν, με τον προπονητή να κάνει τις εισηγήσεις του και τον τεχνικό διευθυντή να αναλύει τα δεδομένα, μιας και έχει κάνει προεργασία για κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως τους Φάνη Κατελάρη και Μπλατί Τουρέ.

Προτεραιότητα των «πράσινων» είναι να αποκτηθούν ένας δεξιοπόδαρος στόπερ, ένας αμυντικός χαφ, ένα οκτάρι, ένας ακραίος και ένας σέντερ φορ, ενώ ανάλογα με το διαθέσιμο μπάτζετ και τις πιθανές αποχωρήσεις μπορεί να γίνουν κι άλλες κινήσεις.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE