ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Φλάσου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κοινότητα Φλάσου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε γύρω στις 11:00 της Τρίτης (11/6) η πυρκαγιά στο δρόμο Λινού – Φλάσου στην Επαρχία Λευκωσίας, η οποία ξέσπασε η ώρα 10:50 αφού έκαψε 2 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένα με χαμηλή άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο ενώ για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 14 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα, 3 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα καθώς και ένας γεωργικός ελκυστήρας.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE