Συνεχίζει τις επαφές ο Κοντονής

Συνεχίζει τις επαφές ο Κοντονής

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και τον αντιεισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο κι αυτό που προέκυψε από την συνάντησή τους είναι ότι σε περίπου 15 ημέρες θα κατατεθεί στην Βουλή.

Μάλιστα είναι πιθανό αυτό να συμβεί και εντός της προσεχούς εβδομάδας, καθώς οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να είναι άμεσες.

Όπως λοιπόν έχει αποφασισθεί και συμφώνησαν οι Κοντονής, Σιμιτζόγλου και Λαΐνης το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα είναι σαφώς πιο αυστηρό από το τωρινό στην προσπάθεια για να την πάταξη της βίας.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!