Συνεχίζει τις επαφές ο Κοντονής

Συνεχίζει τις επαφές ο Κοντονής

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και τον αντιεισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο κι αυτό που προέκυψε από την συνάντησή τους είναι ότι σε περίπου 15 ημέρες θα κατατεθεί στην Βουλή.

Μάλιστα είναι πιθανό αυτό να συμβεί και εντός της προσεχούς εβδομάδας, καθώς οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει να είναι άμεσες.

Όπως λοιπόν έχει αποφασισθεί και συμφώνησαν οι Κοντονής, Σιμιτζόγλου και Λαΐνης το νέο αθλητικό νομοσχέδιο θα είναι σαφώς πιο αυστηρό από το τωρινό στην προσπάθεια για να την πάταξη της βίας.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE