Ξεκίνησε έρευνα για το «ύποπτο» για ενδεχόμενη στοιχηματική απάτη ματς της Σούπερ Λιγκ

Ξεκίνησε έρευνα για το «ύποπτο» για ενδεχόμενη στοιχηματική απάτη ματς της Σούπερ Λιγκ

«Ύποπτο» για ενδεχόμενη στοιχηματική απάτη είναι το περσινό Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης 0-1 και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα από τον Αθλητικό Εισαγγελέα.

Έρευνα σε ποινικό επίπεδο για το ενδεχόμενο χειραγώγησης και στοιχηματικής απάτης έχει ξεκινήσει ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για το ματς της 20ης αγωνιστικής της σεζόν που ολοκληρώθηκε, μεταξύ του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Σμύρνης (0-1).

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το dikisports, ο κ. Σιμιτζόγλου διαβίβασε στο υπουργείο Εξωτερικών φάκελο προς μετάφραση από την εταιρεία Sportrandar, η οποία έχει κάνει έκθεση με στοιχεία στοιχηματικής χειραγώγησης για την αναμέτρηση της 9ης Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, στην Εισαγγελία Αθηνών έφθασαν δύο ακόμη φάκελοι της εταιρείας που συνεργάζεται με την ΕΠΟ και την UEFA και αφορούν σε ματς της Football League.

Πρόκειται για το Κέρκυρα – Παναχαϊκή 0-2 και Απόλλων Πόντου – Κισσαμικός 1-3, που αμφότερα διεξήχθησαν στις 5 Μαΐου στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.