ΠΑΦΟΣ: Βαρύ πρόστιμα σε 45χρονο- Ακριβά θα πληρώσει το 'χόμπι' του

ΠΑΦΟΣ: Βαρύ πρόστιμα σε 45χρονο- Ακριβά θα πληρώσει το 'χόμπι' του

Υπόθεση λαθροθηρίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου και η Υπηρεσία Θήρας. 45χρονος καλείται να πληρώσει 'τσουχτερο' πρόστιμα για τις σιδηροπαγίδες που εντοπίστηκαν στο υποστατικό του.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία 45χρονου σε χωριό της Επαρχίας Πάφου, εντοπίστηκαν 11 μεταλλικές σιδηροπαγίδες.

Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ενώ ακολούθως εκδόθηκε στον 45χρονο από την Υπηρεσία εξώδικο πρόστιμο ύψους 7 χιλ. ευρώ .

Ο 45χρονος κατέβαλε το ποσό και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.