Λάδι ο Καλογερόπουλος απο τον παρατηρητή

Λάδι ο Καλογερόπουλος απο τον παρατηρητή

Δικαιώνει τον Χάρη Καλογερόπουλο για τη φάση του γκολ ο παρατηρητής διαιτησίας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Δημήτρης Καλύβας, ωστόσο παραπέμπει τον β’ βοηθό, Κυριάκο Μερκενόιδη.Ο Δημήτρης Καλύβας χρειάστηκε να κάνει χρήση βίντεο για να κρίνει αν το γκολ του Χάρα στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός μπήκε με το χέρι ή όχι.

Μετά από χρήση βίντεο, λοιπόν, ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα έκρινε πως το γκολ μπήκε με το στήθος και όχι με το χέρι, ενώ στην αρχή της φάσης στο τάκλιν του Ντούνη, θεωρεί πως η μπάλα δεν πέρασε εξ ολοκλήρου τη γραμμή.

Παράλληλα, ο κ. Καλύβας παραπέμπει τον β’ βοηθό, Κυριάκο Μερκενίδη, διότι ανέκοψε την ΑΕΚ με δύο ανύπαρκτα οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος, στα αποδυτήρια ο Καλογερόπουλος δεν διαπραγματεύτηκε καθόλου τη διακοπή του αγώνα και επικαλέστηκε την πρόσφατη οδηγία της ΚΕΔ σε περίπτωση εισβολής. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE