Λάδι ο Καλογερόπουλος απο τον παρατηρητή

Λάδι ο Καλογερόπουλος απο τον παρατηρητή

Δικαιώνει τον Χάρη Καλογερόπουλο για τη φάση του γκολ ο παρατηρητής διαιτησίας του ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Δημήτρης Καλύβας, ωστόσο παραπέμπει τον β’ βοηθό, Κυριάκο Μερκενόιδη.Ο Δημήτρης Καλύβας χρειάστηκε να κάνει χρήση βίντεο για να κρίνει αν το γκολ του Χάρα στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός μπήκε με το χέρι ή όχι.

Μετά από χρήση βίντεο, λοιπόν, ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα έκρινε πως το γκολ μπήκε με το στήθος και όχι με το χέρι, ενώ στην αρχή της φάσης στο τάκλιν του Ντούνη, θεωρεί πως η μπάλα δεν πέρασε εξ ολοκλήρου τη γραμμή.

Παράλληλα, ο κ. Καλύβας παραπέμπει τον β’ βοηθό, Κυριάκο Μερκενίδη, διότι ανέκοψε την ΑΕΚ με δύο ανύπαρκτα οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος, στα αποδυτήρια ο Καλογερόπουλος δεν διαπραγματεύτηκε καθόλου τη διακοπή του αγώνα και επικαλέστηκε την πρόσφατη οδηγία της ΚΕΔ σε περίπτωση εισβολής. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE