ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρές ζημιές στο Λύκειο Αγ.Νικολάου από την φωτιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρές ζημιές στο Λύκειο Αγ.Νικολάου από την φωτιά

Άμεση ήταν η κινητοποιήση των αρχών το βράδυ της Τρίτης (11/6) στην Λεμεσό, μετά από ειδοποίηση για φωτιά σε Λύκειο της επαρχίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία παρευρέθηκαν στο λύκειο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό μετά από ειδοποίηση που έλαβαν για πρόκληση πυρκαγιάς εντός του χώρου, το βράδυ της Τρίτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αίθουσα του καθηγητικού συλλόγου στον ισόγειο χώρο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.49.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε επίπλωση και εξοπλισμός ενώ από τον καπνό ζημιά έπαθε η βαφή ολόκληρης της αίθουσας. Στον χώρο του σχολείου υπήρχαν πυρκαγιές σε ακόμα δύο μεγάλα σκυβαλοδοχεία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.