ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρές ζημιές στο Λύκειο Αγ.Νικολάου από την φωτιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρές ζημιές στο Λύκειο Αγ.Νικολάου από την φωτιά

Άμεση ήταν η κινητοποιήση των αρχών το βράδυ της Τρίτης (11/6) στην Λεμεσό, μετά από ειδοποίηση για φωτιά σε Λύκειο της επαρχίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία παρευρέθηκαν στο λύκειο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό μετά από ειδοποίηση που έλαβαν για πρόκληση πυρκαγιάς εντός του χώρου, το βράδυ της Τρίτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αίθουσα του καθηγητικού συλλόγου στον ισόγειο χώρο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.49.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε επίπλωση και εξοπλισμός ενώ από τον καπνό ζημιά έπαθε η βαφή ολόκληρης της αίθουσας. Στον χώρο του σχολείου υπήρχαν πυρκαγιές σε ακόμα δύο μεγάλα σκυβαλοδοχεία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE