Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.
"Χρειαζόμαστε μια στρατηγική συζήτηση. Είναι για αυτό που θα έχουμε νέες εκτενείς και ουσιαστικές συνομιλίες με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο εγγύς μέλλον", είπε ο Μακρόν.
Πρόσθεσε πως θα ήθελε να ανταλλάξει απόψεις με τον Πούτιν όχι μόνο ως Γάλλος Πρόεδρος αλλά και ως Προεδρεύων της ομάδας G7.
"Η Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο διάλογο σε θέματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στις σχέσεις με τη Ρωσία", υπογράμμισε ο Μακρόν. "`Εχουμε διαφωνίες αλλά συνεχίζουμε να εργαζόμαστε από κοινού", σημείωσε.
Ο Γάλλος Πρόεδρος υπενθύμισε πως η Ευρώπη και η Ρωσία έχουν κοινή ιστορία. "Η Ρωσία είναι μια σπουδαία χώρα και έχει ξεπεράσει μια τραγωδία μαζί μας. Κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ το τί πέρασε η Ρωσία κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο", κατέληξε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




