ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Στη φυλακή ανάπηρος άνδρας για άσεμνες επιθέσεις κατά γυναίκας

ΚΥΠΡΟΣ: Στη φυλακή ανάπηρος άνδρας για άσεμνες επιθέσεις κατά γυναίκας

Το δικαστήριο αποφάσισε όπως ο εν λόγω άνδρας οδηγηθεί στη φυλακή για τέσσερις μήνες, για τα αδικήματα που αφορούν περιστατικά του 2013 -2014. ,

Η υπόθεση εκδικάστηκε μετά από περίπου 5 χρόνια, όπου σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», το δικαστήριο αποφάσισε την Τρίτη (11/6) όπως καταδικάσει άνδρα σε τροχοκάθισμα με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών αφού κρίθηκε ένοχος σε τρεις κατηγορίες άσεμνης επίθεσης σε βάρος γυναίκας και τέτρτη κατηγορία που αφορά τον νόμο περί ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών στην απασχόληση. 

Τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τα έτη 2014-2015 μετά από καταγγελία της γυναίκας στην Αστυνομία ότι έχει δεχθεί άσεμνες χειρονομίες και αγγίγματα από ανάπηρο άνδρα, του ίδιου εργασιακού χώρου. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εν λόγω γυναίκα συνόδευε, λόγω αναπηρίας, τον άνδρα σε εξωτερικές εργασίες της δουλειάς με τον δέυτερο να προχωρεί σε άσεμνες κινήσεις τις οποίες αρχικά η γυναίκα δεν είχε λάβει υπόψη. 

Ωστόσο, μετά από τρίτο περιστατικό (το 2014), αποφάσισε όπως καταγγείλει τον συνάδελφό της στην Αστυνομία και να προχωρήσει σε παραίτηση από την εργασία της. 

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε εξ αρχής τις κατηγορίες, όμως σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», μετά από την ακροαματική διαδικασία κρίθηκε ένοχος και στις τέσσερις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και τον κάλεσε σε απολογία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top