ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Κίνδυνος – θάνατος» ημιφορτηγό σε πολυσύχναστο δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Κίνδυνος – θάνατος» ημιφορτηγό σε πολυσύχναστο δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτά που κουβαλούσε στο όχημα, κτύπησαν σε φώτα τροχαίας!

Τόσο πολύ εξείχαν από το όχημα αυτά που κουβαλούσε στο ημιφορτηγό, που σύμφωνα με την πιο κάτω φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άγγιξαν φώτα τροχαίας.

Το σκηνικό όπως διαπιστώνεται, σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου και Ηλία Παπακυριακού, στην Έγκωμη. Δρόμος στον οποίο κινούνται πολλά οχήματα, καθημερινά. 

 Όπως αντιλαμβάνεστε, με τα αντικείμενα που εξείχαν, διέτρεχαν κίνδυνο και πεζοί που ίσως κινούνταν στους δρόμους που βρέθηκε το εν λόγω ημιφορτηγό, όπως και άλλα οχήματα ή και φώτα τροχαίας (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση) ή και άλλες περιουσίες.

Η απερίσκεπτη ενέργεια του οδηγού, θα μπορούσε με σχετική ευκολία να προκαλέσει ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.