Ζευγάρι ηλικιωμένων πιάστηκαν στα χέρια - Κατέληξαν και οι δυο στο νοσοκομείο

Ζευγάρι ηλικιωμένων πιάστηκαν στα χέρια - Κατέληξαν και οι δυο στο νοσοκομείο

Ζευγάρι ηλικιωμένων πιάστηκε στα χέρια μπροστά στα μάτια αρκετών περαστικών με αποτέλεσμα να τους ειδοποιήσουν εν τέλει το ασθενοφόρο. 

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (11/6) στην Λάρισα σε δημόσιο χώρο, όταν ζευγάρι ηλικιωμένων ξεκίνησε να τσακώνεται μπροστά στα μάτια αρκετών περαστικών.

Στην συνέχεια, όπως όλα δείχνουν, τα αίματα «άναψαν» όταν οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα η γυναίκα να αρπάξει ένα βαρύ αντικείμενο και να χτυπήσει στο κεφάλι τον σύζυγό της.

Μετά τον τραυματισμό και των δύο, περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το ζευγάρι και το μετέφερε στο νοσοκομείο για να τους παραστούν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο άνδρας παραμένει εντός του νοσοκομείου καθώς φέρει βαριά τραύματα, ενώ η γυναίκα του αποχώρησε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE