Κ. Ιωάννου: «Αχρείαστη ένταση δημιουργεί η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ την ώρα της μεταρρύθμισης»

Κ. Ιωάννου: «Αχρείαστη ένταση δημιουργεί η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ την ώρα της μεταρρύθμισης»

Η έρευνα της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού (ΕΠΑ) δημιουργεί αχρείαστη ένταση την ώρα της μεγάλης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας, λέει ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Στο λογαριασμό του στο twitter, ο Υπουργός Υγείας αναφέρει ότι «η έρευνα της ΕΠΑ στον ΠΙΣ δημιουργεί αχρείαστη ένταση την ώρα της μεγάλης μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που καταβάλλουμε με την εφαρμογή τουΓεΣΥ».

Σεβόμαστε, σημειώνει, την ανεξαρτησία της ΕΠΑ αλλά την ίδια ώρα δεδομένος είναι και ο σεβασμός μας στην ιατρική οικογένεια παρά τις διαφωνίες μας με ΠΙΣ.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άστεγη η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στην Πάφο - Πού προσανατολίζονται οι Αρχές

Άστεγη η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στην Πάφο - Πού προσανατολίζονται οι Αρχές

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σήμερα το πρωί κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο στην παραλιακή περιοχή Πάφου με την Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπή, που ήταν άστεγη.

BEST OF TOTHEMAONLINE