ΛΙΜΝΗ ΜΕΜΙ: Σε βάθος έξι μέτρων εντοπίστηκε σαπουνοποιημένη η σορός

ΛΙΜΝΗ ΜΕΜΙ: Σε βάθος έξι μέτρων εντοπίστηκε σαπουνοποιημένη η σορός

Εντοπίστηκε σε βάθος έξι μέτρων η σορός της άτυχης Σιέρα το απόγευμα της Τετάρτης 12/06.

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, εντοπίστηκε σορός «μικρού μεγέθους» σε βάθος έξι μέτρων.

Η σορός βρέθηκε σαπουνοποιημένη και δεμένη μέσα σε σεντόνι μαζί με τσιμεντομπλόκ.

Σορός που φέρεται να ανήκει στην 6χρονη Σιέρα.

Κληθείς να σχολιάσει εάν μετέβη το πρωί της Τετάρτης 12/06 ο 35χρονος ύποπτος, ο κύριος Αγγελίδης απάντησε πως είναι θέμα του ανακριτικού έργου και δεν επιβεβαίωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος ύποπτος μεταβαίνει το πρωί της Παρασκευής 14/06 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση της 8ημερης προσωποκράτησής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE