Τροχαίο στον α/δρομο Λεμεσού-Πάφου: Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο στον α/δρομο Λεμεσού-Πάφου: Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Δύο πρόσωπα  διακομίσθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου μετά από τραυματισμό τους σε τροχαίο την Τετάρτη 12/6


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού με κατεύθυνση την Πάφο παρά το χωριό Κούκλια όταν όχημα επιχείρησε να προσπεράσει άλλο όχημα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στο ΓΝ Πάφου διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο οι επιβαίνοντες του δεύτερου υ οχήματος και οι δύο εξ αυτών παρέμειναν για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE