ΚΥΠΡΟΣ

Τι θα κάνει αύριο ο Πάους

Τι θα κάνει αύριο ο Πάους

Ο Σεράν Πόλο θα είναι ο παίκτης που θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα αύριο και θα αποτελέσει μαζί με τον Χόλγκερσον το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ανόρθωσης.

Η παρουσία του Ισπανού στην άμυνα της Ανόρθωσης θα φέρει και την μετατόπιση του Λαίφη στην μεσαία γραμμή εκεί όπου ουσιαστικά υπάρχει και το μεγάλο πρόβλημα αφού θα απουσιάσει και ο Μαιρουράτζε αλλά και ο Μάκος. Παράλληλα ο κ Πάους θα έχει και τον Αντιτς στο αρχικό σχήμα εάν δεν καταφέρει ο Αβραάμ να είναι στην διάθεση του.

Η Ανόρθωση έχει ακόμα ένα θέμα να λύσει αυτό του γκολ με τον Γκονσάλβες αλλά και τον Μακρή και τον Κάλβο να είναι οι παίκτες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η Μεγάλη Κυρία για να λύσει το πρόβλημα που υπάρχει.

Ο κόσμος αυτό που θέλει είναι να δει την ομάδα του να φτάνει στην νίκη και να ξαναμπαίνει την λεωφόρο των επιτυχιών που θα δώσει την ευκαιρία στην Βαρωσιώτικη ομάδα να καταλάβει την τρίτη θέση και παράλληλα το εισιτήριο της Ευρώπης.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top