ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στο νοσοκομείο οδηγός - Προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Στο νοσοκομείο οδηγός - Προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/6), με όχημα να συγκρούεται με στάση λεωφορείου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 02.44 τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/6) λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στο Ακάκι, στην Λευκωσία.

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα κι όχημα διάσωσης.

Ένα άτομο απεγκλωβίστηκε από το όχημα με την χρήση διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων τοποθετήθηκε σε σανίδα ακινητοποίησης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE