Απεβίωσε 32χρονη δρομέας – Μάχη 10 χρόνων με τον καρκίνο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απεβίωσε 32χρονη δρομέας – Μάχη 10 χρόνων με τον καρκίνο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο σύζυγος της Γκαμπριέλε Γκρούνγουολντ, Τζάστιν ανακοίνωσε στο instagram ότι η γυναίκα του, δρομέας αποστάσεων των ΗΠΑ, «πέθανε ειρηνικά» στη Μινεάπολη σε ηλικία 32 ετών, μετά από μάχη δέκα χρόνων με τον καρκίνο.

 Η Γκρούνγουολντ, πρωταθλήτρια των ΗΠΑ στα 3000μ. κλειστού στίβου το 2014, είναι η 12η ταχύτερη Αμερικανίδα στην ιστορία, για αποστάσεις πάνω από 1500μ.

 Ενέπνευσε χιλιάδες ανθρώπους καταγράφοντας στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη μάχη της με μια σπάνια μορφή καρκίνου του σιελογόνου αδένα. Συνέχισε να ανταγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο πολύ καιρό μετά τη διάγνωση.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE