Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο δανεικός Ασούμπρε – Φεύγει και ο Τομάς

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο δανεικός Ασούμπρε – Φεύγει και ο Τομάς

Οι δύο δανεικοί από την ΑΕΚ Λάρνακας ποδοσφαιριστές, δεν θα συνεχίσουν στη Λαμία και την επόμενη σεζόν…

Παρελθόν από τη Λαμία αποτελούν οριστικά, όπως φαίνεται, οι Ζοάν Τομάς και Ζαν Ασούμπρε, οι οποίοι έπαιξαν στην ομάδα το φετινό δεύτερο μισό με τη μορφή του δανεισμού από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Αμφότερους η Κυπριακή ομάδα τους παραχωρούσε εκ νέου δανεικούς, ενώ ο πρώτος είχε «πιάσει» το όριο για αυτόματη ενεργοποίηση της παραμονής τους και την επόμενη σεζόν.

Όμως και με τους δύο δεν επετεύχθη συμφωνία με την ομάδα και δεν θα συνεχίσουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE