Εντόπισε τη μάνα της σε λίμνη αίματος- Στο «μικροσκόπιο» η πώληση ξενοδοχείου- VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
13.06.2019 - 21:13
Είδε την 63χρονη μητέρα της σε λίμνη αίματος και άρχισε να ουρλιάζει, με τους γείτονες που άκουσαν τις φωνές, να καλούν την Αστυνομία, το πρωί της Πέμπτης (13/6), στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Στο στενό φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της άτυχης 63χρονης, ενδεχομένως να στραφούν οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας Πρώτο Θέμα (13/6), στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.
Η άτυχη 63χρονη, είχε πωλήσει πριν από μερικούς μήνες την ξενοδοχειακή μονάδα που είχε στη Σαντορίνη, κάτι που της είχε αποφέρει σημαντικό χρηματικό ποσό, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής ο αριθμός των δραστών και αν η άτυχη γυναίκα άνοιξε η ίδια στους φονιάδες ή εισέβαλαν στο διαμέρισμα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 63χρονη βρισκόταν μόνη στο διαμέρισμα της στην Καλαμαριά, ενώ όταν η κόρη της επέστρεψε στο σπίτι, είδε την μητέρα της μέσα σε λίμνη αίματος και σοκαρισμένη άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει, με τους γείτονες να καλούν την Αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής ο οποίος διαπίστωσε απλά τον θάνατο της.
Πάντως, δημοσίευμα της ιστοσελίδας thestival.gr, το απόγευμα της Πέμπτης (13/6), αναφέρει ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε τραύμα στο κεφάλι της άτυχης 63χρονης.
Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline δίνει απαντήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για την τροπολογία που κατέθεσε και για την κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου. Υποδεικνύει ότι το θέμα της Κύπρου, δεν πρέπει να θυσιάζεται στον βωμό, μικροκομματικών συμφερόντων.