Η απάντηση του Κωστή που… άφησε έκπληκτο τον Πιέρο Σωτηρίου!

Η απάντηση του Κωστή που… άφησε έκπληκτο τον Πιέρο Σωτηρίου!

Μιλώντας στον Active ο διεθνής επιθετικός της Κοπεγχάγης, Πιέρος Σωτηρίου, αποκάλυψε μία ατάκα που του είπε ο νεαρός Ιωάννης Κωστή της Νέας Σαλαμίνας που τον άφησε έκπληκτο, πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Ρωσία!

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ο Κωστή μου θυμίζει τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, παίζει με πάθος, έχει απίστευτη τεχνική και είναι επιθετικός παίκτης. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν ότι τον ρώτησα πριν το ματς με τη Ρωσία αν έχει άγχος και μου απάντησε όχι»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE