ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Ξανά στο δικαστήριο ο 35χρονος μετά τον εντοπισμό και της τελευταίας σορού

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Ξανά στο δικαστήριο ο 35χρονος μετά τον εντοπισμό και της τελευταίας σορού

Στο δικαστήριο για όγδοη φορά οδηγείται ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, για έβδομη ανανέωση της προσωποκράτησής του.

Παρά το γεγονός ότι εντοπίστηκε και η σορός της 6χρονης Σιέρρα που ήταν, σύμφωνα με την ομολογία του, το τελευταίο του θύμα που αναζητείτο, δεν θα καταχωρισθεί υπόθεση στο Κακουργιοδικείο ούτε την Παρασκευή 14/6, αλλά θα υπάρξει νέα ανανέωση προσωποκράτησης.

Θυμίζουμε ότι η σορός της 6χρονης Σιέρρα, ήταν η τελευταία που αναζητείτο, σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά.

Τα θύματά του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου σύμφωνα με την ομολογία του, ήταν η Μαρί Ρόουζ και η 6χρονη κορούλα της, Σιέρρα, η Arian Palanas Lozano και η Maricar Valdez Arquila, όλες από τις Φιλιππίνες. Επίσης, η Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία και η Asmita Khadka Bista, 30 ετών από το Νεπάλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε τροχιά η νέα προσπάθεια για το Κυπριακό» – Μήνυμα για τις παραβιάσεις στη νεκρή ζώνη

Η νέα πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τις αρχές Μαρτίου, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE