Το… ΛΑΘΟΣ με Χουάν Τομάς που συνεχίζεται!

Το… ΛΑΘΟΣ με Χουάν Τομάς που συνεχίζεται!

Χθες έγινε γνωστό από ελλαδικές ιστοσελίδες, ότι θα αποχωρήσουν από τη Λαμία και θα επιστρέψουν στην ΑΕΚ Λάρνακας, οι δανεικοί Τομάς και Ασούμπρε.

Μόνο που ο πρώτος, όπως ανακοίνωσαν οι «κιτρινοπράσινοι» τον περασμένο Ιανουάριο, έμεινε ελεύθερος και δεν παραχωρήθηκε δανεικός, όμως αυτό το… λάθος υπήρχε σε ΟΛΑ τα σχετικά με το θέμα ρεπορτάζ των ελλαδικών ιστοσελίδων!

Μάλιστα, κάποια σάιτ που δεν έβαλαν χθες την είδηση και τη δημοσίευσαν σήμερα το πρωί, συνεχίζουν το… ίδιο βιολί με τα περί δανεικών!

Προφανώς, έκανε ένας την… γκάφα και ακολουθήσαν οι υπόλοιποι με τη γνωστή μέθοδο του copy paste.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE