Καταραμένη ΦΤΩΧΕΙΑ για Αζάρ: Φορούσε ρολόι με διαμάντια αξίας… 90.000 ευρώ στην παρουσίαση του από τη Ρεάλ! (PIC)

Καταραμένη ΦΤΩΧΕΙΑ για Αζάρ: Φορούσε ρολόι με διαμάντια αξίας… 90.000 ευρώ στην παρουσίαση του από τη Ρεάλ! (PIC)

Μια ιδιαίτερη… λεπτομέρεια από την επίσημη παρουσίαση του Εντέν Αζάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σχετίζεται με το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ρολόι που φορούσε!

Όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις και πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να κάνει παιχνίδι με τη μπάλα ενώπιον χιλιάδων οπαδών, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ήταν ντυμένος στην… πένα για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της «βασίλισσας».

Αν κάτι… έκλεψε την παράσταση ήταν το εντυπωσιακό ρολόι που φορούσε ο Αζάρ, το οποίο «τράβηξε» τα βλέμματα και προκάλεσε σχόλια σχετικά με την αξία του.

Και όχι άδικα καθώς πρόκειται για ρολόι με διαμάντια αξίας 90.000 ευρώ!

Είναι, μάλιστα, το ίδιο ρολόι που φορούσε ο Ράφα Ναδάλ στον πρόσφατο θρίαμβο του στο Ρολάν Γκαρός.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE