Με όλα τα όπλα στην διάθεση της η ΑΕΚ στην Λεμεσό

Με όλα τα όπλα στην διάθεση της η ΑΕΚ στην Λεμεσό

Oλοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα και έτσι ουσιαστικά ο τεχνικός της ομάδας έχει κατασταλάξει στους έντεκα που θα παρατάξει στον αυριανό αγώνα στο Τσίρειο Στάδιο .

Ο Μπόλιεβιτς θα είναι αυτός που αθ πάρει την θέση του Τομας και οι υπόλοιποι δέκα θα είναι αυτοί που οδήγησαν την ομάδα στην νίκη επί της Ομόνοιας την προηγουμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση

Ατομικά συνέχισαν οι Ατέμπα και Μαγκούρης και έμειναν εκτός αποστολής, όπως και οι Κούρτης και Ζ. Μυτίδης. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Tομάς

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα γραφεία του Σωματείου, τόσο σήμερα το απόγευμα (15:00-18:00), όσο και αύριο το πρωί (09:00-13:00), ενώ οι εισόδοι και τα ταμεία του Τσιρείου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE