Παρουσίαση βιβλίου «Κύπρος σου Γράφω» της Ιρένας Μαρκίδου

Παρουσίαση βιβλίου «Κύπρος σου Γράφω» της Ιρένας Μαρκίδου

Με ρετρό νοσταλγία, αλλά και σύγχρονη jazz διάθεση, οι Αλκυονίδες μάς προσκαλούν σε μια εναλλακτική παρουσίαση του βιβλίου, της Ιρένας Μαρκίδου με τίτλο «Κύπρος σου Γράφω», την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 19:00, στο Υπαίθριο Θέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου.

Αντλώντας το περιεχόμενο από την πρώτη και τελευταία ενότητα του βιβλίου θα μας ταξιδέψουν παρέα μέσω αφήγησης, εικονογράφησης και τραγουδιού σε γραφικά μέρη, αξέχαστες στιγμές και συναισθήματα που χαρίζει το νησί μας.

Το βιβλίο θα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των €15 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και στη συνέχεια μέσω της ιστοσελίδας www.alkionides.org.cy. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Αλκυονίδες με σκοπό τη στήριξη άπορων οικογενειών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22 361295.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE