Θέλει να παραμείνει στην Κύπρο ο Πάρντο και αξιολογεί προτάσεις

Θέλει να παραμείνει στην Κύπρο ο Πάρντο και αξιολογεί προτάσεις

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM από την Καταλονία όπου βρίσκεται για διακοπές ο Ούρκο Πάρντο, ανέφερε ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Κύπρο και ότι αξιολογεί κάποιες προτάσεις που έχει.

Συγκεκριμένα είπε:

«Νιώθω δυνατός. Έχω μία ήρεμη ζωή και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Θα δούμε τι θα γίνει. Στο μυαλό μου είναι να παραμείνω στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Τώρα όμως θα κάνω διακοπές και μετά θα δούμε για το μέλλον μου. Έχω κάποιες προτάσεις τις οποίες αξιολογώ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE