ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Δικαστήριο οι τέσσερις που παραδόθηκαν από τα κατεχόμενα

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Δικαστήριο οι τέσσερις που παραδόθηκαν από τα κατεχόμενα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (14/06), οι τέσσερις φερόμενοι φονιάδες, για την δολοφονία του Έρνεστ Λεωνίδη τον Φεβρούαριο του 2018 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα τέσσερα πρόσωπα, τα οποία είχαν συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης φόνου, φόνου εκ προμελέτης, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.


Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE