Σκέψεις της Γιουβέντους για… «τράμπα» με Μανωλά!

Σκέψεις της Γιουβέντους για… «τράμπα» με Μανωλά!

Με τη ρήτρα αποδέσμευσης του Γκονζάλο Ιγουαΐν να είναι ισάξια με την τιμή που έχει βάλει η Ρόμα στον Κώστα Μανωλά, στη Γιουβέντους σκέφτονται να προτείνουν τη μεγάλη ανταλλαγή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, οι «μπιανκονέρι» ξέρουν ότι ο Γκονζάλο Ιγουαΐν θα επιστρέψει στο Τορίνο το φετινό καλοκαίρι, αφού, η Τσέλσι δεν δείχνει καμία διάθεση να τον κρατήσει στο ρόστερ της, είτε με επέκταση του δανεισμού, είτε πληρώνοντας τη ρήτρα που εξασφάλισε.

Έτσι, με την οψιόν αγοράς του να ανέρχεται στα 36 εκατομμύρια και το ίδιο ποσό να αξιώνει η Ρόμα για την πιθανή παραχώρηση του Κώστα Μανωλά, στη Γιουβέντους φαίνεται πως έχουν αρχίσει να εξετάζουν διεξοδικά το σενάριο της πρότασης για μια μεγάλη ανταλλαγή!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE