ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέκτησε Μπουργάνη!

Απέκτησε Μπουργάνη!

Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού για τη δημιουργία μίας ομάδας με έντονο το ελληνικό στοιχείο τα επόμενα χρόνια, ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση του 22χρονου Νίκου Μπουργάνη από τον ΝΠΣ Βόλου.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ο Νίκος Μπουργάνης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά όπως υποστήριξε και ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον Sporfm, ο νεαρός τερματοφύλακας θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια.

«Είναι αλήθεια ότι ο Νίκος Μπουργάνης πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Μάλλον θα δοθεί δανεικός, αλλά δεν είναι δικό μας θέμα αυτό. Το ζήτημα είναι ότι ο Βόλος έδωσε την ευκαιρία σε ένα νέο παιδί που είναι μάλιστα και Βολιώτης, να πάρει μία μεγάλη μεταγραφή», υποστήριξε σήμερα ο κ. Μπέος σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του.

Ο Νίκος Μπουργάνης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θησέα Αγριάς, από εκεί τον απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου και το καλοκαίρι του 2017 βρέθηκε στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλου, με τον οποίο στο περσινό πρωτάθλημα είχε 7 συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια της ομάδας σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Τα αποτελέσματα ανά κόμμα στη Γαλλία - Πώς κατανέμονται οι έδρες

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα του κάθε κόμματος μετά το κλείσιμο της κάλπης στη Γαλλία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top