ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελλείπει από τον χώρο διαμονής της 23χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελλείπει από τον χώρο διαμονής της 23χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε την Παρασκευή 14/06 στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, η LOVEPREET KAUR, 23 ετών από την Ινδία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε την Παρασκευή, από ιδιοκτήτρια γραφείου εξευρέσεως εργασίας, η 23χρονη εγκατέλειψε τον χώρο διαμονής της από τις 20/02/2019.

Η 23χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.60 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μακριά μαύρα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.

Δείτε τη φωτογραφία της:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Fitch: Αποτελεί ακόμη μία ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην οικονομική πορεία της χώρας μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Fitch: Αποτελεί ακόμη μία ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην οικονομική πορεία της χώρας μας

Η επιβεβαίωση της αξιολόγησης της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον οίκο Fitch στο Α-, με θετική προοπτική, αποτελεί ακόμη μία ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην οικονομική πορεία της χώρας μας, έγραψε στο X ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE