ΛΕΜΕΣΟΣ: Θύμα απαγωγής εκατομμυριούχος επιχειρηματίας – Καταζητείται Φιλιππινέζος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θύμα απαγωγής εκατομμυριούχος επιχειρηματίας – Καταζητείται Φιλιππινέζος

Υπόθεση απαγωγής Κινέζου εκατομμυριούχου, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού

Την απαγωγή Κινέζου εκατομμυριούχου επιχειρηματία, μόνιμου κάτοικου Λεμεσού, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής στις Φιλιππίνες και αφέθηκε ελεύθερος μετά από καταβολή λύτρων, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ για την υπόθεση αναζητείται ένα πρόσωπο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο Κινέζος επιχειρηματίας αναχώρησε την Παρασκευή 07/06 από την Κύπρο για επαγγελματικό ταξίδι στις Φιλιππίνες, όπου και ενημέρωσε την οικογένεια του ότι είχε φτάσει.

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, άγνωστο πρόσωπο από τις Φιλιππίνες επισκέφθηκε την οικία του, στη Λεμεσό, όπου ανέφερε στη σύζυγο του, πως ο άντρας της είχε πέσει θύμα απαγωγής στις Φιλιππίνες και οι δράστες του ανέφεραν πως ζητούσαν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, μετά από διακανονισμό, καταβλήθηκε στους απαγωγείς μικρότερο χρηματικό ποσό και ακολούθως ο Κινέζος επιχειρηματίας ενημέρωσε πως είχε αφεθεί ελεύθερος και επιστρέφει αύριο στην Κύπρο.

Την υπόθεση κατήγγειλε ο δικηγόρος του θύματος και αμέσως άρχισε η διερεύνηση της υπόθεσης από ανακριτές του ΤΑΕ, οι οποίοι αναζητούν τα στοιχεία του άνδρα από τις Φιλιππίνες, που φέρεται να έδωσε πλαστά στοιχεία ταυτότητας στη σύζυγο του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.