ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την άρπαξαν με βία και την οδήγησαν σε απόμερο μέρος - Της επιτέθηκαν και την εγκατέλειψαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Την άρπαξαν με βία και την οδήγησαν σε απόμερο μέρος - Της επιτέθηκαν και την εγκατέλειψαν

Υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (14/6) εναντίον 25χρονης, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λευκωσίας. Την υπόθεση κατήγγειλε στην Αστυνομία, γύρω στις 11.30 το βράδυ, η 25χρονη.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής, η 25χρονη περπατούσε σε δρόμο στην περιοχή Στροβόλου, οδηγός αυτοκινήτου σταμάτησε το όχημα του δίπλα της και αφού ο συνοδηγός στο όχημα επιτέθηκε εναντίον της και τη μετέφερε στο αυτοκίνητο, αναχώρησαν από το σημείο.

Oι δράστες μετέφεραν την 25χρονη σε περιοχή στην Λακατάμια, όπου αφού επιτέθηκαν εναντίον της χτυπώντας την με τα χέρια τους στο σώμα, έκλεψαν τη τσάντα της, η οποία περιείχε, μεταξύ άλλων, το κινητό της τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό. Οι δράστες ακολούθως τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο τους, εγκαταλείποντας την ίδια στο σημείο. 

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE