ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ: 19χρονη τουρίστρια κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατ’ επανάληψη από δύο άνδρες

ΚΡΗΤΗ: 19χρονη τουρίστρια κακοποιήθηκε σεξουαλικά κατ’ επανάληψη από δύο άνδρες

Πήγε για διακοπές στην Κρήτη και γνώρισε δύο πρόσωπα τα οποία, όπως υποστηρίζει, την κακοποίησαν σεξουαλικά και εξαφανίστηκαν. 

Σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη (13/6), το βράδυ, όταν η 19χρονη Ισλανδή απολάμβανε τις διακοπές της σε μπαρ στην Χερσόνησο, όταν γνώρισε δύο άνδρες ηλικίας 38 και 34 χρόνων από την Γερμανία. 

Όπως αναφέρει η ίδια στην καταγγελία της, λίγη ώρα μετά την γνωριμία τους, την έβγαλαν έξω από το μπαρ και την πήγαν σ’ ένα σκοτεινό δρόμο όπου την βίασαν κατ’ επανάληψη και εναλλάξ.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες υποστήριξε ότι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ η ίδια η τουρίστρια επέστρεψε σε άθλια κατάσταση στο ξενοδοχείο όπου έμενε.

Την Παρασκευή (14/6), η παραπονούμενη επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα, όπου προχώρησε σε καταγγελία, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν μέσα σε λίγη ώρα τους δύο Γερμανούς και να τους συλλαμβάνουν. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top