Συνάντηση με Μιχαηλίδη με θέμα τα βελτιωτικά έργα του γηπέδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνάντηση με Μιχαηλίδη με θέμα τα βελτιωτικά έργα του γηπέδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε στη Λάρνακα με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κελλιών Παναγιώτη Τυρίμου και τον Πολιτικό Μηχανικό Γιώργο Καρεκλά.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα των βελτιωτικών έργων στο Κοινοτικό Γήπεδο Κελλιών, στο οποίο αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της κοινότητας, η ΑΕΚ Κελλιών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ Κωστάκης Κουκκουλής και Ανδρόνικος Ανδρονίκου, ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας, ο προϊστάμενος των αθλητικών χώρων Δρ. Κώστας Σολωμού και οι λειτουργοί Αυγή Νεοκλέους και Αιμίλιος Ιντιάνος.

Πηγή: ΚΟΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE