Αλλαγή από UEFA για τις κληρώσεις Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ – Πότε μαθαίνουν αντιπάλους οι Κυπριακές ομάδες

Αλλαγή από UEFA για τις κληρώσεις Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ – Πότε μαθαίνουν αντιπάλους οι Κυπριακές ομάδες

Αλλαγή στη μέρα διεξαγωγής κληρώσεων για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ που είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη βδομάδα και αφορούν τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, μέσα από ενημέρωση που έλαβαν οι ομάδες από την UEFA οι κληρώσεις θα έχουν ως εξής:

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, ώρα 15:30: Κλήρωση για τον Α΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, ώρα 16:30: Κλήρωση για τον Α΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019, 13:00: Κλήρωση για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019, 14:00: Κλήρωση για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (μονοπάτι των πρωταθλητών – συμμετέχουν οι ομάδες που θα αποκλειστούν από το Τσάμπιονς Λιγκ).

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019, 15:00: Κλήρωση για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ

Από πλευράς Κυπριακών ομάδων, ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στον Β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ΑΕΚ και Απόλλωνας στον Α’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και η κυπελλούχος ΑΕΛ στον Β’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE