Στα… «χαρακώματα» με «ασπίδα» τον «πράσινο» λαό

Στα… «χαρακώματα» με «ασπίδα» τον «πράσινο» λαό

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις οπαδών της Ομόνοιας, ειδικά οργανωμένων συνόλων μετά την παρέμβαση Παπασταύρου για την υπόθεση Ομόνοιας-Primetel στα social media, το… μήνυμα ελήφθη από τον κόσμο, ο οποίος στηρίζει τις αποφάσεις του Κυπριοαμερικανού επιχειρηματία.

Μένει να δούμε αν τελικά οι δύο πλευρές ρίξουν η καθεμιά από… λίγο ή πολύ νερό στο κρασί τους, για να ξανακάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να προσπαθήσουν να βρουν μια λύση που θα είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE