Γκραν Πρι Ισπανίας: Έκανε… ΠΑΡΤΙ μέσα στο «σπίτι» του Μάρκεθ ο Κουαρταραρό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γκραν Πρι Ισπανίας: Έκανε… ΠΑΡΤΙ μέσα στο «σπίτι» του Μάρκεθ ο Κουαρταραρό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο rookie Φάμπιο Κουαρταραρό, κάνοντας έναν καταπληκτικό γύρο, πήρε την pole position μέσα στο σπίτι του Μαρκ Μάρκεθ που έμεινε δεύτερος. Τρίτος ο Μάβερικ Βινιάλες.

Είναι μόλις 20 ετών και στην πρώτη του σεζόν στο Moto GP δημιουργεί -κάποιες φορές- προβλήματα στον Μαρκ Μάρκεθ, δείχνοντας πως ίσως δεν είναι ανίκητος.

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό το έκανε ξανά, και αυτή τη φορά μέσα στην Ισπανία στο σπίτι του παγκόσμιου πρωταθλητή δίκαιωσε όσους τον χαρακτηρίζουν ως τον νέο Μαρκ Μάρκεθ.

Ο Γάλλος βέβαια είχε και την τύχη με το μέρος του, καθώς ο Μαρκ θα έπαιρνε την pole αν δεν έκανε λάθος στον τελευταίο του γύρο- ένα λάθος που τον άφησε στη δεύτερη θέση.

Ο Μάβερικ Βινιάλες ακολούθησε πίσω από τον Μάρκεθ, με τους Φράνκο Μορμπιντέλι και τον «επίμονο» Βαλεντίνο Ρόσι να κλείνουν την πεντάδα. Το εντυπωσιακό είναι πως στις πέντε πρώτες θέσεις, τις τέσσερις τις έχουν οι Yamaha!

Οι δύο Ducati των Ντοβιτσιόζο και Πετρούτσι αντιμετώπισαν μερικά προβήματα και έμειναν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Ρινς που είχε πτώση στο Q2 θα ξεκινήσει αύριο από την 8η θέση.

Την δεκάδα έκλεισαν ο Κράτσλοου και ο, για άλλη μια φορά μέτριος, team mate του Μάρκεθ, Χόρχε Λορένθο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE