Αποκαλύπτει συμφωνία ομάδας με Μανωλά

Αποκαλύπτει συμφωνία ομάδας με Μανωλά

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει συμφωνία του Κώστα Μανωλά με τη Νάπολι, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για την απόκτηση του Έλληνα στόπερ.

Την pole position για την απόκτηση του Μανωλά από τη Ρόμα έχει πάρει η Νάπολι, έναντι των Γιουβέντους και Μίλαν σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Όπως αποκαλύπτει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, ο Μανωλάς τα έχει βρει με τη Νάπολι και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα, η οποία αξιώνει τη ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο η Νάπολι φέρεται, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, να θέλει να προτείνει και ανταλλάγματα δίνοντας στη Ρόμα τον Ντιαβαρά, με τους Τζαλορόσι να επιθυμούν τον Μέρτενς. Επίσης στο τραπέζι φέρεται να έχει πέσει και το όνομα του Μάριο Ρούι, ο οποίος είχε μετακινηθεί το 2018 από τη Ρόμα στη Νάπολι.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Tuttomercato, η πρόταση της Νάπολι στον Μανωλά ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE